Over ons

Over Dominieke


ERVARINGSDESKUNDIGE EN RICHTINGAANWIJZER


Ik ben Dominieke Van Den Bossche, ervaringsdeskundige in het omgaan met veranderingen en verlies in het leven...

Daardoor kan ik richtingaanwijzer zijn op jouw levenspad, op jouw pad van rouw...

Eerst en vooral luister ik naar je verhaal. Meestal doet het deugd om even te kunnen vertellen wat je hebt meegemaakt en hoe je je daar bij voelt. Mijn unieke aanpak kenmerkt zich door 'rouwbewegingen': we onderzoeken wat er beweging in je rouwproces kan brengen, letterlijk of figuurlijk. Ik geef je inzichten mee, ik maak je duidelijk dat wenen mag, dat je je 'verloren' mag voelen maar ik geef je ook dat kleine lichtpuntje mee... Er is hoop in die donkere tunnel waarin je je nu misschien bevindt... Ik loop graag een eindje met jou mee, op jouw tempo...

Over Steven


LEVENSKUNSTENAAR EN EXPERT IN ROUWPROCESSEN


Ik ben Steven Verrydt, coach, rouwdeskundige, sjamaan en bezieler voor innerlijk leiderschap.

Ik heb zelf de nodige (jarenlange) ervaring met rouwen, loslaten, opruimen van mijn huis en mijn leven en begeleiding bij rouwprocessen en trauma's. Een rouwproces situeert zich op meerdere lagen, hetgeen bij een transformatieproces hoort.

Zo heb ik mij verdiept in de groeiprocessen van mannen, die ik tijdens mannenweken heb begeleid in een veilige setting waardoor hun trauma's en rouwprocessen spontaan zichtbaar werden. Daardoor kregen ze de nodige ruimte om ermee aan de slag te gaan om zo tot wondermooie resultaten te komen.

Tijdens een individuele sessie neem ik tijd om naar jou te luisteren, maar ik ga wel dieper in op het thema dat jou bezig houdt. We geven ruimte aan alle emoties en ik leer je om opnieuw in je kracht te komen staan.